Menu

Over WOON GEWOON

Lisette Pouwer

Lisette Pouwer

Lisette Pouwer

gecertificeerd makelaar taxateur
verhuurmakelaar

Van harte welkom bij WOON GEWOON!
Na ruim 12 jaar als makelaar werkzaam te zijn geweest bij NVM makelaarskantoren in het gebied Arnhem-Nijmegen ben ik eind 2012 gestart met mijn eigen bedrijf; WOON GEWOON.

WOON GEWOON is niet zeker niet gewoon. Mijn dienstverlening kenmerkt zich door actief en daadkrachtig handelen, in combinatie met zorgvuldigheid en professionaliteit. Het ‘out of the box’ denken en werken, mijn enthousiasme en de heldere, open manier van communiceren blijken steeds weer bijzonder.

De opdrachten rond ik met succes af, na een prettig traject waarin ik mij persoonlijk betrokken voel. Ik ga voor het hoogst haalbare, en neem de tijd voor iedere stap als onderdeel van het verkoop-/aankoop-/verhuurproces. Dit tezamen met de goede collegiale contacten, een groot netwerk en een prettige samenwerking met o.a. banken en  particulier beleggers, maken mijn werkplezier compleet.

Tijdens een persoonlijke kennismaking informeer ik u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van verkoop, (tijdelijke) verhuur of over de begeleiding bij het kopen van een huis.