Menu

Recensies

Schrijf een recensie

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Recensies

Onderscheidend

★★★★★
5 5 1
Woon Gewoon is een hele professionele en no-nonsens makelaar. Woon Gewoon geeft een zeer goed en betrouwbaar advies waarbij service en klantgerichtheid voor op staan. En waar Woon Gewoon vooral zeer goed in is, is in "out of the box denken". Woon Gewoon benadert de zaken net even anders dan andere makelaars. Daardoor onderscheidt Woon Gewoon zich in de markt.

10!

★★★★★
5 5 1
Alles oke! Lisette is geweldig! Ze heeft ons prima begeleid, en daar waar nodig enige druk uitgeoefend!

Een Powervrouw!

★★★★★
5 5 1
Lisette Pouwer doet haar naam eer aan! Een Powervrouw! Fijne samenwerking! Altijd bereikbaar. Denkt met je mee. Ons huis binnen 2 maanden verkocht! Woon Gewoon van harte aanbevolen

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Hele fijne samenwerking, prettige, eerlijke en open communicatie waarin je constant op de hoogte wordt gehouden. Bedankt!! Susan de Klein

Uw verkoop in goede handen

★★★★★
5 5 1
Lisette heeft ons huis in recordtijd verkocht. Haar professionele, vakkundige en snelle manier van werken en communiceren, hebben enorm bijgedragen aan het mooie resultaat.

Super

★★★★★
5 5 1
Al meerdere malen ons huis via Lisette verhuurd. Super geregeld en alles duidelijk op papier en via mail. zowel voor ons als de huurder.

Topper

★★★★★
5 5 1
Lisette haalt eruit wat er in zit! Heeft kennis van zaken, is betrokken, professioneel, kundig en bevlogen bezig met haar vak. Is eigenwijs wanneer ze dat moest zijn, in ons geval 😉 en wist zo een mooi resultaat te behalen. Zeker aan te raden aan iedereen die een makelaar zoekt!

Gedreven en bevlogen!

★★★★★
5 5 1
Een enthousiaste, vakbekwame, flexibele en daadkrachtige makelaarster met een hoog persoonlijke betrokkenheid. Gedreven en bevlogen staat Lisette ieder moment voor je klaar en weet binnen no-time je woning te verkopen! Met gepaste flair weet ze haar zakelijk belang en het belang van de klant te combineren.

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Komt zeer deskundig en professioneel over. Vragen worden uitgebreid beantwoord en de adviezen zijn concreet en volledig. Er wordt snel gereageerd op vragen die ik stel via Whatsapp, mail of telefoon. Kortom zakelijk maar toch flexibel, denkt goed mee met de klant en is pro-actief. Ik kan Woon Gewoon iedereen aanraden.

Prima geholpen!

★★★★★
5 5 1
Lisette begreep onze vragen en heeft met geduld, deskundigheid en zorgvuldigheid antwoorden kunnen geven. Ze heeft ons prima geholpen!

Super gedreven makelaar

★★★★★
5 5 1
Nadat mijn huis als geruime tijd te koop had gestaan bij een andere makelaar heb ik Lisette van woon gewoon de opdracht voor de verkoop gegeven, zij regelde ook al de verhuur van de woning naar volle tevredenheid! Binnen een paar weken was het verkocht! Een absolute aanrader voor een ieder die een eerlijk en gedreven makelaar zoekt! Super gedaan en nogmaals dank!

Betrokken en daadkrachtig

★★★★★
5 5 1
Ik heb Lisette leren kennen als een betrokken en daadkrachtige vrouw met hart voor de zaak en oog voor detail. TOP!

Fijne Samenwerking

★★★★★
5 5 1
Lisette heeft ons enorm geholpen bij het vinden van een tijdelijke huurwoning. Zij zette onze belangen voorop en daardoor was het mogelijk om rustig te bekijken wat bij ons past. Wat ik gewaardeerd heb is dat zij onder alle omstandigheden, blijft stressen een huis vinden, rustig en professioneel blijft. Een hele fijne samenwerking!

Betrouwbaar en oplossingsgericht

★★★★★
5 5 1
Ben je op zoek naar een tijdelijke woning of wil je je huis tijdelijk verhuren, dan kan ik Lisette zeker aanbevelen. Ze is betrouwbaar, komt haar afspraken na en ze is oplossingsgericht.

Met passie voor haar werk!

★★★★★
5 5 1
Lisette is een no-nonsens makelaar, woorden die op haar van toepassing zijn; overtuigingskracht, communicatief zeer sterk, heel actief en professioneel maar ook het sociale vlak vergeet zij daarbij niet! Nadat Lisette mijn huis op een zeer vakkundige wijze, binnen 6 maanden, heeft verkocht heb ik haar ook ingeschakeld voor de aankoop van mijn woning. Wanneer ik te emotioneel betrokken raakte hield zij het hoofd koel en bleef zakelijk, precies wat ik nodig had! Ik vond het geweldig zaken met je te doen maar je bent ook nog eens een heel fijn mens! Dank je wel, Lisette

Daadkracht en betrokkenheid!

★★★★★
5 5 1
Ik heb Lisette leren kennen als een deskundig makelaar. Binnen no time had ze mijn huis verkocht. Ze is stipt, communicatief, eerlijk en een echte vakexpert. Bovendien een heel prettig persoon om mee samen te werken, wegens haar zorgvuldigheid en spontaniteit. Ze zegt waar het op staat en kan met een grote diversiteit van mensen overweg. Haar betrokkenheid en daadkracht zijn beiden een groot onderscheidend vermogen. Ik kan Lisette dan ook van harte aanbevelen!

Top!

★★★★★
5 5 1
Lisette heeft ons van begin tot einde prima geholpen! We zijn enorm tevreden! Keep up the good work 🙂

Doortastend

★★★★★
5 5 1
Met haar doortastende en professionele werkwijze heeft Lisette er voor gezorgd dat onze vraag snel en en uiterst zorgvuldig werd beantwoord. Ron

Uitmuntende kennis van zaken

★★★★★
5 5 1
Lisette heeft mij doen versteld staan met haar vakkundig handelen richting een huizenbezitter en met veel overtuigingskracht en communicatieve kwaliteiten heeft zij een bezichtiging geregeld bij een droomappartement voor ons - binnen een week. Ik kan gerust zeggen dat zonder haar inhoudelijke kennis van zaken en mensenkennis ik nu nog op zoek zou zijn naar een huis. Ook de huizenbezitster vermelde erbij dat zonder Lisette's doortastende werkwijze het voor mij veel moeilijker was geweest om een bezichtiging te krijgen. Voor ons is woon gewoon niet gewoon.

Super!

★★★★★
5 5 1
Super bedrijf!

Professioneel en prettig kontact

★★★★★
5 5 1
Indien je op zoek bent naar een huur woning of je wilt je eigen woning verhuren ben je bij Lisette aan het juiste adres. Erg prettig kontakt gehad dat ook nog eens zeer professioneel bleek te zijn. Ook als verhuurder een veilig gevoel gehad.

Daadkrachtig

★★★★★
5 5 1
Daadkrachtig en gezellig! Houdt oog voor de mens!